top of page
Image by Ozkan Guner

ÖSTERTULLSKLINIKEN TANDFASADER

Boka en tid online eller ring oss 

ELLER RING 0430-54 16 70

Tandfasader

En tandfasad är en populär kosmetisk tandvårdsbehandling som syftar till att förbättra utseendet och funktionen hos tänder som är missfärgade, ojämna, skadade eller snedställda. Denna skonsamma och effektiva procedur innebär att ett tunt skal, vanligtvis tillverkat av porslin eller kompositmaterial, appliceras på framsidan av tanden. Resultatet är en förbättrad estetik och ett leende att vara stolt över.

Fördelar med Tandfasader:

  1. Förbättrad utseende: Tandfasader kan täcka missfärgningar som inte svarar på traditionell tandblekning samt korrigera små ojämnheter och skavanker.

  2. Snabb förändring: Inom bara några besök kan ditt leende förvandlas. Tandläkaren formar fasaderna individuellt för att passa din mun och önskemål.

  3. Mindre yta: Jämfört med andra tandbehandlingar behöver endast en liten mängd av tandens yta tas bort för att fästa fasaden, vilket bevarar den naturliga tandstrukturen.

  4. Hållbarhet: Tandfasader är kända för sin långa livslängd och motståndskraft mot fläckar och missfärgningar.

  5. Naturligt utseende: De material som används för tandfasader återskapar den naturliga tandstrukturen och reflekterar ljus på ett sätt som ger ett realistiskt samt naturligt utseende.

Oavsett om du önskar rätta till små skavanker eller genomgå en fullständig smile-makeover, kan tandfasader vara den rätta lösningen för dig. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta det första steget mot att uppnå det leende du alltid drömt om.

bottom of page