top of page
Image by Kamal Hoseinianzade

ÖSTERTULLSKLINIKEN BONDING

Boka en tid online eller ring oss 

ELLER RING 0430-54 16 70

Bonding

Bonding är en avancerad och skonsam teknik inom estetisk tandvård som används för att förbättra både funktion och utseende hos tänderna. Det är en metod där en tandläkare använder specialdesignade material för att fästa eller "binda" till exempel komposit (en tandfärgad plast) på tandens yta.

Denna teknik är oumbärlig för att korrigera en rad kosmetiska problem, såsom missfärgningar, ojämnheter, sprickor eller mindre mellanrum mellan tänderna. Dessutom är bonding en relativt snabb och smärtfri procedur som kräver minimal borttagning av den naturliga tandstrukturen, till skillnad från andra alternativ som kronor eller fasader.

 

Fördelarna med bonding är många. Det är en kostnadseffektiv lösning jämfört med mer omfattande

tandvårdsbehandlingar. Resultaten är synliga omedelbart och kan varaktigt förbättra ditt leende. Bonding är också mycket anpassningsbart då materialet kan formas och färgmatchas för att passa exakt med din naturliga tandstruktur och färg.

 

Vårt erfarna team av tandläkare är specialiserade på bonding och andra estetiska tandvårdsbehandlingar. Vi är dedikerade till att ge dig ett vackert och hälsosamt leende genom skonsamma och moderna metoder. Tveka inte att kontakta oss för att boka en konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina önskade resultat med hjälp av bonding inom tandvård.

bottom of page