top of page
Kavitetskontroll

ÖSTERTULLSKLINIKEN ALLMÄN VÅRD

Boka en tid online eller ring oss 

ELLER RING 0430-54 16 70

Rengöring och undersökning

Tandrengöring är en process där vår tandhygienist tar bort plack, tandsten och missfärgningar från dina tänder. Plack är en klibbig beläggning som bildas av bakterier, matrester och saliv och kan leda till karies och tandköttssjukdomar om det inte tas bort regelbundet. Tandsten är förkalkad plack som inte kan borstas bort hemma och kräver professionell hjälp för att avlägsnas. Under rengöringen poleras också dina tänder för att få tillbaka den naturliga glansen. Detta är en smärtfri och viktig procedur för att bibehålla god oral hälsa.

 

Vid en tandundersökning granskar vår tandläkare noggrant dina tänder, tandkött och munhåla för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede. Detta innefattar att leta efter tecken på karies, tandköttssjukdomar, tandlossning, och andra orala hälsoproblem. Vi använder avancerad teknik och röntgenbilder för att få en komplett bild av din munhälsa. En regelbunden undersökning hjälper oss att identifiera och behandla eventuella problem innan de blir allvarliga och mer kostsamma att åtgärda.

Image by Lesly Juarez

Rutin vård för alla

Sammanfattningsvis är tandrengöring och undersökning två grundläggande tjänster som vi erbjuder för att säkerställa att du har en frisk och strålande leende. Genom att regelbundet besöka vår klinik för dessa rutinmässiga behandlingar kan du förebygga tandproblem och bibehålla en utmärkt munhygien. Vår erfarna personal arbetar med omsorg och professionalitet för att ge dig den bästa tandvården möjligt. Välkommen till oss för en friskare munhälsa och ett vackrare leende!

bottom of page