top of page
Image by Diana Polekhina

ÖSTERTULLSKLINIKEN BOTOX

Boka en tid online eller ring oss 

ELLER RING 0430-54 16 70

Botox

Botox-behandling är en populär och icke-kirurgisk procedur som hjälper till att minska rynkor och fina linjer genom att tillfälligt minska muskelaktiviteten i ansiktet. Botox är ett varumärke för botulinumtoxin typ A, som injiceras i små mängder för att avslappna ansiktsmusklerna och därigenom minska synliga ålderstecken. Behandlingen är säker, effektiv och ger en naturlig och ungdomlig utstrålning.

Vårt team av erfarna och certifierade läkare och skönhetspecialister strävar efter att erbjuda skräddarsydda Botox-behandlingar som passar dina unika behov och önskemål. Vi värdesätter din trygghet och komfort och garanterar att varje behandling utförs med noggrannhet och omsorg.

Kontakta oss idag för att boka din konsultation och låt oss hjälpa dig att uppnå ett ungdomligt och föryngrad utseende med hjälp av Botox-behandlingar. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik!

Smile Check

Estetik behandling 

Vår estetiska Botox-behandling är utformad för att förbättra ditt utseende och minska ålderstecken. Genom att rikta in sig på områden som panna, ögonbryn, ögonkråkor och mungipor, kan vi effektivt reducera rynkor och linjer, vilket ger dig ett fräschare och mer ungdomligt utseende. Behandlingen är snabb, nästintill smärtfri och ger omedelbara resultat, vilket gör det möjligt för dig att återgå till din vardag direkt efter ingreppet.

Le blond kvinna

Terapeutisk behandling 

Utöver de estetiska fördelarna kan Botox-behandling också användas för att lindra olika medicinska tillstånd. Terapeutiska Botox-injektioner har visat sig vara effektiva för att behandla överdriven svettning (hyperhidros), migrän och kronisk spänningshuvudvärk. Genom att blockera de nervsignaler som utlöser dessa tillstånd kan behandlingen ge betydande lindring och förbättrad livskvalitet för våra patienter.

bottom of page