Boka tid

Vill du boka tid hos oss?

Ring oss på tel: 0430-541670

Eller via mejl: tandvard@ostertullskliniken.se

Aktuellt

Toppmodern klinik med bland annat 3D-RTG samt HD sensorer. All typ av tandvård sker i Laholm och på Östertullskliniken. Allt från professionell tandrengöring till fullständiga implantatbehandlingar. Alla är välkomna, nya som gamla patienter!

Titta in på Ryssgatan 4 i Laholm. Här hittar du en av Sveriges modernaste tandläkarpraktiker.

Varmt välkomna till oss!

Om oss

Tandläkarna Swanberg AB ägs och drivs av tandläkarparet Malin och Martin Swanberg

Vi har varit verksamma i Laholm sedan 2001. Kliniken startades ursprungligen av tandläkaren Carl Cristensen för många år sedan. Carl var bland annat, under en lång period, känd som den äldsta aktiva tandläkaren i Sverige. Kliniken drevs sedan vidare av  tandläkare Jan Söderholm. Vi arbetade ihop i många år innan kliniken övertogs helt av oss. Jan har varit och är fortfarande en mycket god vän och kollega för oss. Östertullskliniken har alltid legat i framkant med modern tandvård och nu har vi glädjen att erbjuda er en helt ny och ultramodern klinik mitt i centrala Laholm. Vi har idag en av Sveriges modernaste kliniker med avseende på utrustning, lokaler och IT-teknik. Besök oss gärna på Ryssgatan 4  i Laholm och bilda dig en uppfattning om vad dagens moderna tandvård kan erbjuda för just dig. Vi vågar lova dig, du blir inte besviken!

Vårt mål är att du som patient ska känna dig omhändertagen och trygg. Vi vill inte bara erbjuda dig den bästa tandvården, utan även den bästa servicen!

Klinikens medarbetare är:

Leg. Tandläkare: Malin Swanberg & Martin Swanberg

Leg.Tandhygienist: Eva Johansson & Lena Roesberg

Tandsköterskor: Marlene Lindström, Malin Malmström och sköterskebiträde Sanie Sumiqi

Vi har vår mottagning på:

Ryssgatan 4
312 30 Laholm

Svårt att hitta hit? Vi hjälper dig!

Använd kartan här nedan eller ta hjälp av vår kontaktsida.

Tandläkarna Swanberg AB

Östertullskliniken i Laholm